SHOW
100% LIVE

SUCCES GARANTAT

„Atmosfera” este principalul ingredient in jurul caruia ne-am construit intregul show. De aceea am ales cele mai cunoscute hituri pe care le-am adaptat publicului, astfel incat TU sa fii vedeta!

Repertoriu variat

De la piese de muzica populara autentica, pana la muzica de petrecere (muzica machedoneasca, greceasca si sarbeasca), dar si de la hituri internationale, pana la slagarele nemuritoare romanesti.

Show interactiv

Locul nostru preferat nu este pe scena, un podium care intimideaza si ne separa, indemnandu-va sa vizionati spectacolul si atat. Ringul de dans este locul nostru preferat. Acolo vom canta si vom dansa impreuna.

Fara distanta

Emador Band ajunge in toata tara. Comunica-ne locatia evenimentului tau si vom desfasura toate demersurile pentru a ajunge acolo. Daca petrecerea ta este in afara Bucurestiului, noi ne bucuram sa ajungem oriunde ar fi ea si sa vedem traditii si privelisti noi.

MATERIALE VIDEO EMADOR BAND

Fiecare petrecere este unica. Noi ne bucuram sa luam parte la cele mai frumoase momente din viata voastra. Responsabilitatea unei trupe live este una mare, pentru care ne-am pregatit ani de zile, dupa numeroase repetitii, lectii invatate si petreceri reusite.

SUNA ACUM SA REZERVI DATA PETRECERII TALE !